2013. május 5., vasárnap

AZ SFI EGY KOMOLY NEMZETKÖZI CÉG, MÁR 14 ÉVE STABILAN MÜKÖDIK, 190 ORSZÁGBAN VAN JELEN! EBBEN AZ ÜZLETBEN HOSSZÚTÁVÚ PASSZIV JÖVEDELEM ÉRHETŐ EL!

Egy nagyszerü, Magyarországon még újnak számító céget ajánlok, mely már több éve a piacon van. Ennél a cégnél többféle módon otthonról irányitva lehet jövedelmet szerezni. Skype, internet elérés, szorgalom szükséges. Ingyenes marketing eszközök, tréningek vannak. Az üzletépítők sok segitséget kapnak a felsővonaltól. 

 Valós termékek, szolgáltatások értékesitével - 27 termékkategória - foglalkozik a cég, melyek bevételéből származik jövedelme. Az aukciós portálon mindennap lehet licitálni és időnként néhány centért meg lehet nyerni több száz dolláros tárgyakat.

A cég videós bemutatója:
 
Jövedelemszerzés módjai:

1./ Affiliate program: ha vásárolnak a Te linkedről termékeket vagy aukciós licitáló csomagokat, abból neked részesedés jár.

2./ Napi tanulással, kérdésekre történő válaszokkal lehet Versa pontokat gyüjteni, melyet hónap végén értékelnek ki. Minél több a Versa pontod, és minél nagyobb csapatot épitesz, annál nagyobb lesz a jutalékod és igazgatói, csoportvezetői rangot kapsz a cégnél, sőt pénz nyereményben is részesülhetsz.

3./ Új tagok szponzorálásával is növelhetjük a jövedelmünket, ha azok vásárlókká válnak.

A világ 190 országában jelen van az SFI cég, naponta több ezren regisztrálnak az oldalra.

Amerikai üzlet, melynek központja Lincolnban van. Forditó program is található az oldalon, mely segiti áthidalni a nyelvi nehézségeket.
Havonta történik a kifizetés Paypal számlára vagy csekkre illetve Payoner kártyára.
Az aukciós oldalon felteheted saját termékeidet is, melyből szintén jövedelmed származik.
Hetente a szerencsés nyertesek 250 $ jutalomban részesülnek, továbbá Versa pontot, licitáló TCredit pontot, levásárolható MRP pontot is lehet mindennap nyerni.
 Nincs kötelező termék vásárlás és licitálás, tehát befektetés nélkül kezdhetsz építeni egy nagyon komoly üzletet. Egy hónapig ingyenes az üzlet, utána sem kötelező a vásárlás, azonban a jutalék jogosultsághoz elengedhetetlen legalább 150 Versa pont összegyüjtése, mely vásárlók regisztrálásával vagy saját vásárlással érhető el.

Ne hagyd ki ezt a nagyszerü lehetőséget, regisztrálj még ma ingyenesen az alábbi linkre kattintva:
                           





Bővebb információért fordulj hozzám bizalommal, segitek a munkakezdésben és később is számithatsz a segitségemre.

Elérhetőségem:

Liptay Lászlóné  
E-mail: eurosjov@gmail.com
Skype: liptay.laszlone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése